6年級的私人論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6年級的私人論壇

首頁Latest images搜尋會員註冊登入
搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋
查看誰在線上
目前總共有 88 位使用者在線上 :: 0 位會員, 0 位隱形及 88 位訪客

沒有

最高線上人數記錄為 88 人 [ 記錄時間 :: 周五 10月 18, 2024 6:28 pm ]
最新主題
» 譚嫂+猩猩襯唔襯a_a?
你漂亮情度是... Icon_minitime1周一 8月 10, 2009 4:35 pm 由 KFianig

» 接龍   
你漂亮情度是... Icon_minitime1周四 五月 14, 2009 9:48 am 由 ‧紫冰‧

» 壇花選舉參加資格
你漂亮情度是... Icon_minitime1周四 五月 14, 2009 9:44 am 由 ‧紫冰‧

» 魚,蝦同蟹係到猜拳,邊個會輸呢??
你漂亮情度是... Icon_minitime1周六 3月 14, 2009 11:33 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 咩國家o既國歌最好聽??
你漂亮情度是... Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 9:02 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 能夠測出你心裡面諗既野
你漂亮情度是... Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 9:01 pm 由 王蓉蓉~Ivy

你漂亮情度是... Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 8:58 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 求旁觀者傷歌詞
你漂亮情度是... Icon_minitime1周二 2月 24, 2009 5:17 pm 由 sinyi1130

» 你最想摸BB哪兒?
你漂亮情度是... Icon_minitime1周二 2月 24, 2009 5:13 pm 由 sinyi1130

最優秀的發帖人
sinyi1130
你漂亮情度是... Vote_lcap1你漂亮情度是... Voting_bar1你漂亮情度是... Vote_rcap1 
‧紫冰‧
你漂亮情度是... Vote_lcap1你漂亮情度是... Voting_bar1你漂亮情度是... Vote_rcap1 
kwanyi1997
﹏◤Bo.韻X▎
☆友與情★健
王蓉蓉~Ivy
Nikki
KFianig
投票
邊個男仔最好人
猩猩(譚敬升)
你漂亮情度是... Vote_lcap10%你漂亮情度是... Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
哨牙仔(陳梓健)
你漂亮情度是... Vote_lcap10%你漂亮情度是... Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
半粒的提子(me)
你漂亮情度是... Vote_lcap167%你漂亮情度是... Vote_rcap1
 67% [ 4 ]
家成哥(吳家成)
 0% [ 0 ]
煒華哥(葉煒華)
 0% [ 0 ]
何景仔(何景輝)
你漂亮情度是... Vote_lcap133%你漂亮情度是... Vote_rcap1
 33% [ 2 ]
呀佳(孫銘希)
 0% [ 0 ]
蘇公子(蘇毅遠)
 0% [ 0 ]
發仔(李潤發)
 0% [ 0 ]
其他(要講埋邊位)
 0% [ 0 ]
總投票數 : 6
統計
目前總共有 10 位註冊會員
最新註冊的會員: KFianig

目前總共發表了 1047 篇文章 在220個主題中
導航
 歡迎頁
 首頁
 會員列表
 個人資料
 常見問題
 搜尋
版面

你漂亮情度是...

向下 
2 posters
發表人內容
sinyi1130
小老師
sinyi1130

女 文章總數 : 503
年齡 : 27
職業/愛好 : 聽歌an打几
性格 : 幽默
注冊日期 : 2008-12-14

你漂亮情度是... Empty
發表主題: 你漂亮情度是...   你漂亮情度是... Icon_minitime1周六 12月 27, 2008 10:26 pm

1.你平均每日會花幾多時間對住塊鏡?
a.唔會超過10分鐘 →(3)
b.唔識計,總之見到有鏡就會照下 →(2)

2.有日出街,發覺比平日多左好多人望你,你心裡面會諗......
a.嘻嘻,我今日神采飛揚! →(5)
b.弊!唔通我頭先搽面霜搽得唔勻循? →(6)

3.你認為世界上好少人會美貌與智慧並重。
a.yes →(6)
b.no →(7)

4.你都曾經有考慮過,或者認為自己都有d條件做藝人或明星。
a.yes →(8)
b.no →(9)

5.如果你有一件同朋友o個件一模一樣既衫,你一定唔會再著。
a.yes →(4)
b.no →(10)

6.你自問去到邊,人緣都唔算差o個隻。
a.yes →(10)
b.no →(12)

7.細細個就立志做明星。
a.yes →(4)
b.no →(12)

8.去大排檔買外賣,檔主問你:「阿靚仔(靚女),想買d咩呀?」o個陣,你會覺得坅Y真心覺你靚先會咁叫你。
a.yes →(13)
b.no →(14)

9.好多時見到d明星或藝人既髮型好靚,你都會有樣學樣整個一模一樣既髮型a.yes →(14)
b.no →(15)

10.人人都話美麗既外表唔代表一切,咁你覺得理由係咩?
a.靚都冇用既!反而個人修養比任何野都重要。 →(11)
b.靚唔靚唔緊要,最緊要係有型或者可愛,咁先至得人鍾意! →(9)

11.希望有朝一日可以識到個有錢人,同對方結婚,以後生活無憂,快快樂樂!
a.yes →(16)
b.no →(15)

12.曾經試過俾人話你著衫老套冇品味。
a.yes →(8)
b.no →(11)

13.唔係淨係你話,好多親戚朋友都成日話你靚。
a.yes → A型
b.no → B型

14.你睇雜誌o個陣,通常都唔會由頭睇起。先睇自己最想睇既部份,然後先慢慢睇返轉頭。
a.yes → A型
b.no → C型

15.你認為「善有善報」之類既說話係呃人既。
a.yes → B型
b.no → D型

16.心裡面成日都會諗住咩都係要靠自己雙手,冇人會幫到我!
a.yes → C型
b.no → D型

A型 我靚到只應天上有!
係你腦海入面成日都會諗,生活之所以事事順利,鍾意/暗戀自己既人有如天上繁星,完全都係因為自己生得非常靚!靚到覺得身邊其他人都係凡夫俗子,一d都唔可以相提並論。不過要小心第日老左,冇左靚樣之後會冇哂朋友。

B型 我個樣對得住自己同屋企人!
你內心有時候都會好感謝父母生得你咁靚。雖然你都知世上仲有好多人靚過自己,但又唔可能否認你唔錯既外表的確為你帶黎好多方便,而且你都好理智下,知道「靚」唔係萬能既。不過,要注意虛榮心過剩,變成過份自大,朋友雞飛狗走!

C型 我唔靚,但我有氣質!
你都知自己點都唔可以叫靚,頂多係可愛、有型、有氣質之類。因此,你都會發掘好多唔同興趣如技能,令自己既魅力得以增值‧可能你而家唔係咁起眼,但你呢類型通常會愈大愈有吸引力。

D型 我心地好咪得囉!
「靚」呢家野,人人既定義都唔同,最靚既人都會有人覺得坉麠陛C而且相由心生,如果你覺得自己真係咁唔靚既話,不妨多d開拓生活空間,努力充實自己,花d心機令「世界變得很美」,包你終有一天忽然靚哂!
回頂端 向下
http://lbyallp6.666bbs.biz
sinyi1130
小老師
sinyi1130

發表主題: 回復: 你漂亮情度是...   你漂亮情度是... Icon_minitime1周六 12月 27, 2008 10:28 pm

sinyi1130 寫到:

1.你平均每日會花幾多時間對住塊鏡?
a.唔會超過10分鐘 →(3)
b.唔識計,總之見到有鏡就會照下 →(2)

2.有日出街,發覺比平日多左好多人望你,你心裡面會諗......
a.嘻嘻,我今日神采飛揚! →(5)
b.弊!唔通我頭先搽面霜搽得唔勻循? →(6)

3.你認為世界上好少人會美貌與智慧並重。
a.yes →(6)
b.no →(7)

4.你都曾經有考慮過,或者認為自己都有d條件做藝人或明星。
a.yes →(8)
b.no →(9)

5.如果你有一件同朋友o個件一模一樣既衫,你一定唔會再著。
a.yes →(4)
b.no →(10)

6.你自問去到邊,人緣都唔算差o個隻。
a.yes →(10)
b.no →(12)

7.細細個就立志做明星。
a.yes →(4)
b.no →(12)

8.去大排檔買外賣,檔主問你:「阿靚仔(靚女),想買d咩呀?」o個陣,你會覺得坅Y真心覺你靚先會咁叫你。
a.yes →(13)
b.no →(14)

9.好多時見到d明星或藝人既髮型好靚,你都會有樣學樣整個一模一樣既髮型a.yes →(14)
b.no →(15)

10.人人都話美麗既外表唔代表一切,咁你覺得理由係咩?
a.靚都冇用既!反而個人修養比任何野都重要。 →(11)
b.靚唔靚唔緊要,最緊要係有型或者可愛,咁先至得人鍾意! →(9)

11.希望有朝一日可以識到個有錢人,同對方結婚,以後生活無憂,快快樂樂!
a.yes →(16)
b.no →(15)

12.曾經試過俾人話你著衫老套冇品味。
a.yes →(8)
b.no →(11)

13.唔係淨係你話,好多親戚朋友都成日話你靚。
a.yes → A型
b.no → B型

14.你睇雜誌o個陣,通常都唔會由頭睇起。先睇自己最想睇既部份,然後先慢慢睇返轉頭。
a.yes → A型
b.no → C型

15.你認為「善有善報」之類既說話係呃人既。
a.yes → B型
b.no → D型

16.心裡面成日都會諗住咩都係要靠自己雙手,冇人會幫到我!
a.yes → C型
b.no → D型

A型 我靚到只應天上有!
係你腦海入面成日都會諗,生活之所以事事順利,鍾意/暗戀自己既人有如天上繁星,完全都係因為自己生得非常靚!靚到覺得身邊其他人都係凡夫俗子,一d都唔可以相提並論。不過要小心第日老左,冇左靚樣之後會冇哂朋友。

B型 我個樣對得住自己同屋企人!
你內心有時候都會好感謝父母生得你咁靚。雖然你都知世上仲有好多人靚過自己,但又唔可能否認你唔錯既外表的確為你帶黎好多方便,而且你都好理智下,知道「靚」唔係萬能既。不過,要注意虛榮心過剩,變成過份自大,朋友雞飛狗走!

你都知自己點都唔可以叫靚,頂多係可愛、有型、有氣質之類。因此,你都會發掘好多唔同興趣如技能,令自己既魅力得以增值‧可能你而家唔係咁起眼,但你呢類型通常會愈大愈有吸引力。

D型 我心地好咪得囉!
「靚」呢家野,人人既定義都唔同,最靚既人都會有人覺得坉麠陛C而且相由心生,如果你覺得自己真係咁唔靚既話,不妨多d開拓生活空間,努力充實自己,花d心機令「世界變得很美」,包你終有一天忽然靚哂!

我係喱個
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

女 文章總數 : 464
職業/愛好 : 中意.3.吾知呀v^v
性格 : kaika地掛.口.
注冊日期 : 2008-12-19

發表主題: 回復: 你漂亮情度是...   你漂亮情度是... Icon_minitime1周二 12月 30, 2008 5:18 pm

回頂端 向下
sinyi1130
小老師
sinyi1130

發表主題: 回復: 你漂亮情度是...   你漂亮情度是... Icon_minitime1周二 12月 30, 2008 11:47 pm

‧紫冰‧ 寫到:
真的同我一樣耶._.
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

女 文章總數 : 464
職業/愛好 : 中意.3.吾知呀v^v
性格 : kaika地掛.口.
注冊日期 : 2008-12-19

發表主題: 回復: 你漂亮情度是...   你漂亮情度是... Icon_minitime1周六 1月 10, 2009 7:31 pm

奇 怪 嘎...

怡 怡 真 的 跟 我 很 像 -v-
回頂端 向下

你漂亮情度是...
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
6年級的私人論壇 :: 休閒區 :: 心理測驗-
前往: