6年級的私人論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6年級的私人論壇

首頁Latest images搜尋會員註冊登入
搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋
查看誰在線上
目前總共有 37 位使用者在線上 :: 0 位會員, 0 位隱形及 37 位訪客

沒有

最高線上人數記錄為 48 人 [ 記錄時間 :: 周五 10月 18, 2024 4:40 pm ]
最新主題
» 譚嫂+猩猩襯唔襯a_a?
溝我條仔■問過—我未呀★ Icon_minitime1周一 8月 10, 2009 4:35 pm 由 KFianig

» 接龍   
溝我條仔■問過—我未呀★ Icon_minitime1周四 五月 14, 2009 9:48 am 由 ‧紫冰‧

» 壇花選舉參加資格
溝我條仔■問過—我未呀★ Icon_minitime1周四 五月 14, 2009 9:44 am 由 ‧紫冰‧

» 魚,蝦同蟹係到猜拳,邊個會輸呢??
溝我條仔■問過—我未呀★ Icon_minitime1周六 3月 14, 2009 11:33 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 咩國家o既國歌最好聽??
溝我條仔■問過—我未呀★ Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 9:02 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 能夠測出你心裡面諗既野
溝我條仔■問過—我未呀★ Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 9:01 pm 由 王蓉蓉~Ivy

溝我條仔■問過—我未呀★ Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 8:58 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 求旁觀者傷歌詞
溝我條仔■問過—我未呀★ Icon_minitime1周二 2月 24, 2009 5:17 pm 由 sinyi1130

» 你最想摸BB哪兒?
溝我條仔■問過—我未呀★ Icon_minitime1周二 2月 24, 2009 5:13 pm 由 sinyi1130

最優秀的發帖人
sinyi1130
溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_lcap1溝我條仔■問過—我未呀★ Voting_bar1溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_rcap1 
‧紫冰‧
溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_lcap1溝我條仔■問過—我未呀★ Voting_bar1溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_rcap1 
kwanyi1997
﹏◤Bo.韻X▎
☆友與情★健
王蓉蓉~Ivy
Nikki
KFianig
投票
邊個男仔最好人
猩猩(譚敬升)
溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_lcap10%溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
哨牙仔(陳梓健)
溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_lcap10%溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
半粒的提子(me)
溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_lcap167%溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_rcap1
 67% [ 4 ]
家成哥(吳家成)
 0% [ 0 ]
煒華哥(葉煒華)
 0% [ 0 ]
何景仔(何景輝)
溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_lcap133%溝我條仔■問過—我未呀★ Vote_rcap1
 33% [ 2 ]
呀佳(孫銘希)
 0% [ 0 ]
蘇公子(蘇毅遠)
 0% [ 0 ]
發仔(李潤發)
 0% [ 0 ]
其他(要講埋邊位)
 0% [ 0 ]
總投票數 : 6
統計
目前總共有 10 位註冊會員
最新註冊的會員: KFianig

目前總共發表了 1047 篇文章 在220個主題中
導航
 歡迎頁
 首頁
 會員列表
 個人資料
 常見問題
 搜尋
版面

溝我條仔■問過—我未呀★

向下 
發表人內容
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

女 文章總數 : 464
年齡 : 27
職業/愛好 : 中意.3.吾知呀v^v
性格 : kaika地掛.口.
注冊日期 : 2008-12-19

溝我條仔■問過—我未呀★ Empty
發表主題: 溝我條仔■問過—我未呀★   溝我條仔■問過—我未呀★ Icon_minitime1周四 12月 25, 2008 12:28 am

我;喂;;乜水aR`

雅;仲有邊個...咪係你個best fd....

我;哦...死人雅aR`咩料子aR??

雅;黎xx網吧啦....有仔溝喎*

我;咁好死?係咪aR...令吾令仔先?*

雅;吾令仔都吾叫你黎啦...吾令仔襯吾起你aR`快啦*

我;ok.閉*

到左呢到....烏煙瘴氣...

到左...全世界望住我...

鬼咩*

我有波又有囉;;

179身高*

吾引人注目就鬼comp眼啦...

吹我吾脹咪同我打囉...

做咩aR`

吾中意見到我?

又係既...

我令女...

係女都吾中意..

不過咁喎

D仔中意我咪得囉

咁多女做咩咩?;;

見到班豬~~三日食吾落飯仲要嘔埋黃謄水果隻;;*

果個死人雅丫**

去左邊aR`

雅;喂!!!令女清*

我;我自問爆令女*吾好咁叫我-叫我爆令女至岩架嘛*

雅;[望住我]

我;望咩望aR`中意左我aR`

雅;我係到望你.....成隻烏丫咁樣衰既樣!!!!你好似有DD隕石坑添呀...[想爆出黎]

我;你敢爆....我包你冇仔溝呀*

雅;姐姐對吾住...

我;吾....咁就乖啦~

翹;雅...佢乜水架架;;*

雅;佢係我個FD子;;*

我;我係aR`清~

我呢句野好姣?

見人見智啦~

D仔見到我咪話我令囉~

D女見到我就話我姣

好心佢地啦~

姣吾起黎妒忌我aR`

好嘔囉

D女姣又姣得吾夠好

我?

做戲做得好咪得囉

洗乜比真感情姐?

翹;好姣...

我;吾比咩?!

明顯地...

我係嬲嬲地

冇人話我姣架!

姣完條女都會話我令啦!~

點會話我姐?!

翹;不過....你幾令女丫...吾好咁姣啦...比人姦aR`

我;我都破左啦...洗乜驚;;*

亞B;;HI..我係亞B...

我;HI..

雅;你吾好咁啦....不如走啦好吾好

我;算啦~我自己去第二到...溝仔!

明顯...

翹而家用超不据的眼神啤住我;;;*

我;啤咩aR*`啤;;

翹;我中意aR*`吾比牙*

雅;嘈咩姐嘈?!你地好底B呀!明顯翹你中意清啦*

呢個時候....

雅既眼神有d好似好憎我既感覺.\/.

翹;關你咩叉事姐;;我中意又點吾中意又點?你係我乜水aR`*

我;咩乜水aR`*咁同我個fd講野?!屎水岩吾岩你aR`*

有一樣大家都吾會估吾到既野....

雅係到喊呀....

佢出世到而家我就識佢架啦!!!

都未見過佢喊啦

出世果個時刻

佢係笑吾係喊架下知冇?!

佢老豆老母死果時都冇喊過

勁牙呢~

大家都吾知佢乜事喊~

但係我知喎

我;你死啦....屎忽翹*你整喊左雅aR`*

翹;關我撚事aR`*

雅;我吾係你邊個....?!係丫!!!我吾係你邊個;;;*’

翹;超...你好經貴aR`*

雅佢跑走左呀!!!

咁我作為佢既bf

吾好誤會呀!!!

係best fd

緊係跑住去追啦!!

點知...

翹;吾好去。

我;你死開啦;;你整到佢喊sor都冇句呀*

翹;有咩人未喊過呀;;我老豆老母死果時我都有喊啦;;何況係佢一個女仔*

我;你錯啦;;佢呀爸呀媽死果時佢係笑架知冇?!佢話老豆老母都吾想見到佢喊呀;;;

明顯翹係吾知呢一切

o左囉...

雅;點解丫?!點解你吾愛我?!

我;喂!

拉住佢隻手架嘛!

又比佢打左隻手一下!

我;做咩呀!痛架!

佢打左我一巴....

雅;吾係你;;翹都吾會咁對我aR`*

我都吾据你啦!!!

死人雅!!!

我;喂!你冇野aR`*佢吾like你關我咩叉野事aR`*又吾係我比錢佢叫佢吾好中意你;;而家你黎打我一巴’’咁係咪我條仔話吾like我就黎車你巴野aR`*

雅;如果你吾黎;;佢見吾到你...而家佢條女會係我aR`!

我;關我cow事aR`*你發咩溫aR`*你打比我叫我黎架醒目`

明顯地佢係o左嘴

亞b;喂;;點aR`*追吾追到;;

我;追到呀;;追到比佢車左巴野添!

我嬲爆爆咁走左去

我成日都覺得有人跟住我

跟住一拎轉頭就比人打左一野暈左喎-

我;屌你那媽;;;;邊叉個打我aR`*

翹;叫你吾好追又吾聽!而家比個八婆捉左啦!

我;姐係邊撚個aR`*伯伯;;你講左七七四十九年我都吾撚明你講緊乜!

亞b;姐係話我地比個死人雅捉左囉’’

我;屌你老母;;;放我出去aR`*

點知毛啦啦有條粉煬彈叉左出黎

嚇鬼死我;;

Xx;食飯啦;;

我;食你老味aR`*叔叔你邊喂aR`*你講我知我會報答你架`

Xx;關你cow事aR`*食你個飯啦;;吾食比d屎你aR`*

我;妖;;;*
回頂端 向下

溝我條仔■問過—我未呀★
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
6年級的私人論壇 :: 戀愛自由 :: 愛情故事分享區-
前往: