6年級的私人論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6年級的私人論壇

首頁Latest images搜尋會員註冊登入
搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋
查看誰在線上
目前總共有 91 位使用者在線上 :: 0 位會員, 0 位隱形及 91 位訪客

沒有

最高線上人數記錄為 91 人 [ 記錄時間 :: 周五 10月 18, 2024 6:29 pm ]
最新主題
» 譚嫂+猩猩襯唔襯a_a?
學校~恩怨 Icon_minitime1周一 8月 10, 2009 4:35 pm 由 KFianig

» 接龍   
學校~恩怨 Icon_minitime1周四 五月 14, 2009 9:48 am 由 ‧紫冰‧

» 壇花選舉參加資格
學校~恩怨 Icon_minitime1周四 五月 14, 2009 9:44 am 由 ‧紫冰‧

» 魚,蝦同蟹係到猜拳,邊個會輸呢??
學校~恩怨 Icon_minitime1周六 3月 14, 2009 11:33 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 咩國家o既國歌最好聽??
學校~恩怨 Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 9:02 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 能夠測出你心裡面諗既野
學校~恩怨 Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 9:01 pm 由 王蓉蓉~Ivy

學校~恩怨 Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 8:58 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 求旁觀者傷歌詞
學校~恩怨 Icon_minitime1周二 2月 24, 2009 5:17 pm 由 sinyi1130

» 你最想摸BB哪兒?
學校~恩怨 Icon_minitime1周二 2月 24, 2009 5:13 pm 由 sinyi1130

最優秀的發帖人
sinyi1130
學校~恩怨 Vote_lcap1學校~恩怨 Voting_bar1學校~恩怨 Vote_rcap1 
‧紫冰‧
學校~恩怨 Vote_lcap1學校~恩怨 Voting_bar1學校~恩怨 Vote_rcap1 
kwanyi1997
﹏◤Bo.韻X▎
☆友與情★健
王蓉蓉~Ivy
Nikki
KFianig
投票
邊個男仔最好人
猩猩(譚敬升)
學校~恩怨 Vote_lcap10%學校~恩怨 Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
哨牙仔(陳梓健)
學校~恩怨 Vote_lcap10%學校~恩怨 Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
半粒的提子(me)
學校~恩怨 Vote_lcap167%學校~恩怨 Vote_rcap1
 67% [ 4 ]
家成哥(吳家成)
 0% [ 0 ]
煒華哥(葉煒華)
 0% [ 0 ]
何景仔(何景輝)
學校~恩怨 Vote_lcap133%學校~恩怨 Vote_rcap1
 33% [ 2 ]
呀佳(孫銘希)
 0% [ 0 ]
蘇公子(蘇毅遠)
 0% [ 0 ]
發仔(李潤發)
 0% [ 0 ]
其他(要講埋邊位)
 0% [ 0 ]
總投票數 : 6
統計
目前總共有 10 位註冊會員
最新註冊的會員: KFianig

目前總共發表了 1047 篇文章 在220個主題中
導航
 歡迎頁
 首頁
 會員列表
 個人資料
 常見問題
 搜尋
版面

學校~恩怨

向下 
2 posters
發表人內容
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

女 文章總數 : 464
年齡 : 27
職業/愛好 : 中意.3.吾知呀v^v
性格 : kaika地掛.口.
注冊日期 : 2008-12-19

學校~恩怨 Empty
發表主題: 學校~恩怨   學校~恩怨 Icon_minitime1周四 12月 25, 2008 12:33 am

紫~超令女,,,好可愛,,,成績唔係禁好,,,勁有米,,,黑社會,,,勁串,,,勁打得,,,勁cool(黑社會大佬個囡)
君~好令女,,,ok可愛,,,成績唔算好,,,好有米,,,黑社會,,,好串,,,好打得,,,cool(紫個best fd)
怡~好令女,,,ok可愛,,,成績好好,,,有米,,,黑社會,,,好串,,,ok打得,,,cool(同個個好fd)

傑~超令仔,,,仲好型,,,成績唔好,,,勁有米,,,黑社會,,,爆串,,,勁打得,,,勁cool(黑社會大佬個仔)
峰~好令仔,,,ok型仔,,,成績ok,,,好有米,,,黑社會,,,好串,,,好打得,,,好cool(黑社會大佬既細佬)
敬~好令仔,,,ok型仔,,,成績ok,,,好有米,,,黑社會,,,好串,,,ok打得,,,cool(黑社會大佬既好幫手)

鳳~ok令女,,,唔可愛,,,冇米,,,成績好差,,,黑社會,,,串,,,唔打得,,,好姣,,,(黑社會d「口青見」

放左學...
紫:你尋日唔係口口聲聲同我地講你有成班『口青見』,今日比我地睇下?!

君:唔洗問,d『口青見』係佢發夢先見到

怡:哦,原來係禁

紫:不過,已經有成個『口青見』係我地面前

怡:我都唔記得添

鳳:佢地未黎

紫:快d,我真係好想睇下你班『口青見』多d,定係我多d

君:紫,佢邊夠你多?!

鳳:我冇1000都有幾百

君:得禁少炸?!我都有2000幾個喇,1千幾百,濕濕碎

怡:君仲多過你,何況係紫?!

紫:係囉,真係唔知你得果1千幾百

鳳:我大佬有5000幾

紫:我呀爸有10000幾...

鳳:唔信囉

君:你呀哥係乜水?!

鳳:黑社會大佬

紫:好笑,邊個黑社會先?!

鳳:總知係黑社會大佬

怡:吹水吹到唔知自己up緊乜?!

紫:你學精d先同我講野

怡:仲有你生高d先算,令妹

君:正豆丁妹

紫:我地走

怡:好

鳳:淆底呀?!

紫:好似係你淆d

鳳:你邊隻眼見到我淆?!

君:我地3個有6隻眼都見

鳳:哼(想走)

紫:咪走住...

鳳:咩事?!

紫:你記住聽日帶你班『口青見』黎,比我地睇下

鳳:哼

=================================第二日===============================
君:佢唔係淆底下化?!

紫:好明顯(cool)

怡:果條粉煬黎佐

紫:點呀 呀鳳~姐 你d『口青見』呢

鳳:係後面

最多得100人...廢到乜咁....

紫:咁撚廢呀你

怡:人地得果百幾人

鳳:咁你呢?

紫:睇野喇

一嗌...千幾二千條友出佐黎....

鳳驚)你...你地點會有咁多?

紫:錯喇 應該話:『紫你自己』

怡:哈 估唔到呢 我地都未叫呀

君:就淆成咁既樣

紫:你輸佐喇!(自信十足)

================================小息===============================

xx:鳳,原來你要我地扮你d『口青見』

鳳:我咪話1人比$10你地

xx:扮你『口青見』?!$10?!至少1人$100

鳳:我冇禁多

xx:你係我地d『口青見』,要我地扮你d『口青見』,諗住$10打發我地

鳳:我邊係你d『口青見』?!

xx:係人都知你入行遲過我地

鳳:禁都唔等於我係你地d『口青見』

xx:鬼叫你遲入行?!

鳳:哼(想走)

xx:我要3日之內收到

鳳:得

行出門口...

紫:原來係扮

君:怪唔之得...

怡:得果100人

紫:仲要諗住用$10做人工

君:有冇禁窮?!

鳳:我唔得閒同你地講,88

紫:88

君,紫,怡:唉

==================食飯================
怡:估唔到佢係咁cheps

君:咪係囉,廢到咩咁(笑)

Sad心唸)好令女...(拎頭)我唔可以中意佢架!!!

傑其實係個外冷內熱既人黎架,佢受過愛情創傷架...所以就鎖住自己個心..唔比人入去。

紫:又一個令仔望住你喇 呀君

君:邊到?(傻下傻下)

怡:果忽呀=3=

君:真係好令仔呀......(發曬青光)

Sad拍君個頭)中意人地呀?!

君:冇..冇呀>///<(快面紅到爆)

怡:面都紅曬喇!仲唔認?

紫:跟我黎喇!

紫其實識得傑架~係佢地唔知炸~

君:做..做乜喎!

怡:帶你溝仔呀!傻妹!

君:唔好喇......(怕醜)

紫:傑!HI~好耐冇見~

傑:HI(好凍呀~爆cool~)

紫:介紹個索女比你識

傑:係我眼中冇一個女仔係令女

Sad心痛)係咩?(苦笑)

傑:我走先

紫:-3-咪咁喇!好心介紹個令女比你咁對人架!!!打死你!!!(扮打佢)

========上堂=========

Miss:梁紫彤…傾完未?!

紫:咪嘈喇,串緊人

Miss:你一陣先串飽佢

紫:我要而家喎

Miss:唔得,再係禁我帶佢校長室

紫:帶囉,我好淆呀

Miss:你跟我黎(拉住紫)

紫:我唔係你隻汪汪,唔洗你拉,同我放手

Miss:跟住我

紫:算(無奈+火+串)

=========校長室=========
校長:咩事

Miss:佢上堂串人

校長:佢係邊個?!

紫:梁紫彤囉(唔順氣)

校長:miss chan…過一過黎

Miss:哦

======某一個角落======

Miss:咩事?!

校長:知唔知佢係邊個?!

Miss:咪係一個f.3既中學生

校長:佢係黑社會大佬個囡

Miss:要報警?!

校長:你報警…我地尼間學校死得

Miss:禁點?!

校長:佢做咩都唔好理佢

Miss:下…

校長:唔好下喇,就禁喇

Miss:哦

==========拎轉頭=======

校長:梁紫彤,你番去課室先

紫:冇野就咪撚叫我黎,我d時間好寶貴

校長:對唔住呀

紫:禁又唔洗你講,我要佢講姐(指住miss chan)

校長:講喇(好細聲同miss講,不過都係比紫聽到)

紫:校長都叫你講就講喇

Miss:Sor!!!

紫:你再夠膽左住我,唔好怪我

Miss:係(唔份氣)

紫:唔份氣呀?!

Miss:唔夠膽

紫:禁我走喇,閉閉
回頂端 向下
kwanyi1997
1年班
1年班
kwanyi1997

女 文章總數 : 45
職業/愛好 : 覺覺豬>3
性格 : 玩字行頭
注冊日期 : 2008-12-27

學校~恩怨 Empty
發表主題: 回復: 學校~恩怨   學校~恩怨 Icon_minitime1周一 12月 29, 2008 12:21 pm

尼個故仔咁熟口面既-33-
好似睇過-0-
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

女 文章總數 : 464
職業/愛好 : 中意.3.吾知呀v^v
性格 : kaika地掛.口.
注冊日期 : 2008-12-19

學校~恩怨 Empty
發表主題: 回復: 學校~恩怨   學校~恩怨 Icon_minitime1周六 1月 03, 2009 7:47 pm

- 作 死 你 喔;?}

- 你 同 我 作 架[::<3
回頂端 向下
kwanyi1997
1年班
1年班
kwanyi1997

女 文章總數 : 45
職業/愛好 : 覺覺豬>3
性格 : 玩字行頭
注冊日期 : 2008-12-27

學校~恩怨 Empty
發表主題: 回復: 學校~恩怨   學校~恩怨 Icon_minitime1周一 1月 05, 2009 11:04 pm

‧紫冰‧ 寫到:
- 作 死 你 喔;?}

- 你 同 我 作 架[::<3
不過而家都唔係咩>.<
而家你要我作故仔難過打機-3-(冇靈感的說-_________________________-)
回頂端 向下

學校~恩怨
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
6年級的私人論壇 :: 戀愛自由 :: 愛情故事分享區-
前往: