6年級的私人論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6年級的私人論壇

首頁Latest images搜尋會員註冊登入
搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋
查看誰在線上
目前總共有 9 位使用者在線上 :: 0 位會員, 0 位隱形及 9 位訪客

沒有

最高線上人數記錄為 15 人 [ 記錄時間 :: 周三 1月 24, 2024 11:56 pm ]
最新主題
» 譚嫂+猩猩襯唔襯a_a?
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周一 8月 10, 2009 4:35 pm 由 KFianig

» 接龍   
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周四 五月 14, 2009 9:48 am 由 ‧紫冰‧

» 壇花選舉參加資格
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周四 五月 14, 2009 9:44 am 由 ‧紫冰‧

» 魚,蝦同蟹係到猜拳,邊個會輸呢??
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 3月 14, 2009 11:33 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 咩國家o既國歌最好聽??
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 9:02 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 能夠測出你心裡面諗既野
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 9:01 pm 由 王蓉蓉~Ivy

■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周日 3月 01, 2009 8:58 pm 由 王蓉蓉~Ivy

» 求旁觀者傷歌詞
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周二 2月 24, 2009 5:17 pm 由 sinyi1130

» 你最想摸BB哪兒?
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周二 2月 24, 2009 5:13 pm 由 sinyi1130

最優秀的發帖人
sinyi1130
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_lcap1■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Voting_bar1■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_rcap1 
‧紫冰‧
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_lcap1■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Voting_bar1■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_rcap1 
kwanyi1997
﹏◤Bo.韻X▎
☆友與情★健
王蓉蓉~Ivy
Nikki
KFianig
投票
邊個男仔最好人
猩猩(譚敬升)
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_lcap10%■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
哨牙仔(陳梓健)
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_lcap10%■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
半粒的提子(me)
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_lcap167%■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_rcap1
 67% [ 4 ]
家成哥(吳家成)
 0% [ 0 ]
煒華哥(葉煒華)
 0% [ 0 ]
何景仔(何景輝)
■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_lcap133%■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Vote_rcap1
 33% [ 2 ]
呀佳(孫銘希)
 0% [ 0 ]
蘇公子(蘇毅遠)
 0% [ 0 ]
發仔(李潤發)
 0% [ 0 ]
其他(要講埋邊位)
 0% [ 0 ]
總投票數 : 6
統計
目前總共有 10 位註冊會員
最新註冊的會員: KFianig

目前總共發表了 1047 篇文章 在220個主題中
導航
 歡迎頁
 首頁
 會員列表
 個人資料
 常見問題
 搜尋
版面

■從那天開始〝不知不覺囍上你□

向下 
2 posters
發表人內容
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

女 文章總數 : 464
年齡 : 27
職業/愛好 : 中意.3.吾知呀v^v
性格 : kaika地掛.口.
注冊日期 : 2008-12-19

■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Empty
發表主題: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周四 12月 25, 2008 12:34 am

女;

mE;大家都叫我做呀紫,好樣衰的xD成績又吾係好既,普通咁啦-____-串都ok...掛~

怡;令女到冇得彈,明係我的fd子,樣樣都咁好 串都好串下

君;樣都既令既,成績好過我咁話啦-______-成日都喊

男;

提子;好高架~相反丫嘛-____-樣樣都ok既 樣就....見人見智啦~自稱為硬膠膠

dull鋒;都吾知呢個乜叉名黎既-__-咁怪-.-令仔就吾係好令仔啦-__-我覺得姐,令仔過提子兄咁話=]

羅笨神;吾覺佢令仔-_____-成績還好吧

~食午餐既時間~

xx;拿~食呢個丫~[勁大聲]

xx;好呀~[勁大聲]

明顯...呢兩個人就係羅笨神同呀君,勁大聲係到曬恩愛呢~

mE;好嘔呢-___-怡怡可?[爆大聲]

怡怡;咪就係~囉![爆大聲]

君;做咩姐-3-我地中意呀,吾比咩?

羅笨神;冇仔妒忌我地咁恩愛牙?

mE;吾係b[]吾好意思,我同怡怡恩愛咪得囉~

怡怡;咪就係囉~吾比咩?我地兩個咁恩愛,你妒忌番我地咁話啦b[]?

提仔;算吧啦你,呀紫佢咁樣衰,冇可能有仔既

怡怡;提子你講野吾好咁過份好b[][嬲嬲地]

mE;算啦,佢仲樣衰過我,佢又吾係好令仔,學咩人話我樣衰姐?

怡怡;講得好丫~

mE;怡怡我好眼訓呀

怡怡;咁我地番去啦,我都吾想見到d咁樣衰既人呀~

mE;我驚我睇吾到佢踩死左佢._.''

怡怡;嗯嗯,人地咁高,食咁多有機肥料都係咁高,我都驚踩死佢[偷笑]

君;算啦神神~我地走啦~人地好嘈呀~

羅笨神;好呀~

mE;成隻狗咁-_____-

羅笨神;話你牙?!

mE;ou~ou~我係狗呀~吹咩?

君;家姐咪玩啦-____-

mE;我中意b[]吾好意思,阻吾阻到你aR`*

君;[怒啤mE]

mE;我好驚aR`*怡怡

怡怡;你嚇親我個彤彤!我要擇你名[怡怡是班長黎的]

提子;嘩~貪污呀!

怡怡;佢都冇

mE;比野佢

怡怡;都吾叫

mE;做貪污

怡怡&mE;吹咩?

提子;乜你地咁狗架

mE;都話左我係狗ga啦

怡怡;你好可愛aR`*彤彤

mE;xD

怡怡;^v^

mE;提子我吾想同你嘈啦

怡怡;提子你好煩呢^____^

提子;你....!!!

mE;我知怡怡好令女;;你吾洗睇到佢o曬嘴既~

怡怡面紅呀>v<

Xx;吾該~

mE;乜水aR`*xD

dull鋒;我叫dull鋒呀~

mE;嘩-____-咩名黎架?成個番鬼佬既名咁既?

Dull鋒;你又知@___@

mE;食啦=0=

dull鋒;你煮我咪食囉~

mE:我又知我叫你食咩?

Dull鋒;吾知b[]

mE;屎呀-333-

怡怡;呀先生-____-你做咩好地地叫吾該呀.v.

Dull鋒;丫係~我想問你地,你咪xx學校既學生呀xP

mE;明顯啦=33=

dull鋒;咁你地等陣間帶我去F.2A丫得吾得呀?

怡怡;彤彤,提子佢兩個都係F.2A架b[],叫佢地帶你囉

Dull鋒;咁你呢?

怡怡;我同呀君就係F.2B,羅笨神就係F.3B既

Dull鋒;哦

mE;乜你明怡怡講乜咩

怡怡;係囉係囉,你知邊個係彤彤邊個係提子邊個係羅笨神邊個係呀君邊個係我咩

Dull鋒;你咪係你囉,其他我吾知啦

mE;我係彤彤xD

提子;我係提子xD你可以叫我膠神

Dull鋒;膠神?v?硬吾硬架?

提子;拿拿拿咪篤呀,痛架

Dull鋒;吾硬架-.-

羅笨神;我就係人一聽到就聞風喪膽既羅笨神兄啦~

mE;你吾洗理佢架,佢仲膠過膠神架

呀君;嘻,吾洗講都知我係邊個啦,我就係呀君啦~

羅笨神;老婆小心佢呀,佢成個咸濕佬咁既樣,行遠d好d

羅笨神即刻拉走呀君

mE;洗吾洗呀,佢又吾係又病,你方死佢吾係非典型肺炎咩=00=

呀君;我都有D覺._.+

怡怡;佢地都傻gE,彤彤走啦

Dull鋒;等埋我啦,又話帶我去學校

mE;咁就行啦

~~~F..2A的班房~~~

Dull鋒;成個街市咁架

提子;係咁架啦,老師黎到都係咁架啦

mE;冇法子啦

姣婆a;嘩~好令仔呀~

姣婆b;你都吾令女,點溝佢呀

姣婆c;最令都係我,你地行埋一二邊曬豆啦

Dull鋒;helo

姣婆abc;嘩~殺死人啦~

mE;收嗲啦,嘈咩姐,你地三個再行埋黎吾好怪我打你地aR`*

姣婆abc;車~好巴閉咩

mE一人車左巴比佢地

姣婆abc;令仔~佢蝦我呀~八婆!跟我講野aR`*死開啦!又跟我講野?!

Dull鋒;佢地係咪白痴架

mE;係aR`*你又知ge

提子;算啦,你不如坐係我則邊啦

mE;我驚佢比你整死炸,你咁變態

提子;不敢當不敢當^____^’’你變態d既

Dull鋒;我都覺提子仔係變態._.+

mE;拿~聽到啦~

提子;你你你你你你你你你好野!!!

mE;你講咁快吾會咬到條利架._.+

提子;吾會b[]

Dull鋒;神膠童呀~

提子;你吹咩?~

Ms;[毛啦啦彈出黎]大家早神呀~[比個飛吻我地]

All;好嘔呀~[全世界走曬去次所嘔]

Dull鋒;下....佢就係ms?

mE:明顯啦小朋友~
回頂端 向下
sinyi1130
小老師
sinyi1130

女 文章總數 : 503
職業/愛好 : 聽歌an打几
性格 : 幽默
注冊日期 : 2008-12-14

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周四 12月 25, 2008 1:07 am

哈....}
好搞笑 clown
笑死我喇....}
十卜
回頂端 向下
http://lbyallp6.666bbs.biz
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周四 12月 25, 2008 7:43 pm

多謝*v*

我會加油架;;
回頂端 向下
sinyi1130
小老師
sinyi1130

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周四 12月 25, 2008 10:29 pm

‧紫冰‧ 寫到:
多謝*v*

我會加油架;;
嗯=)
十多個十卜
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周五 12月 26, 2008 12:09 am

謝〝
回頂端 向下
sinyi1130
小老師
sinyi1130

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 12月 27, 2008 1:00 am

‧紫冰‧ 寫到:
謝〝
朋友嘛..
不用謝 clown
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 12月 27, 2008 1:07 am

-333-
回頂端 向下
sinyi1130
小老師
sinyi1130

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 12月 27, 2008 1:14 am

‧紫冰‧ 寫到:
-333-
計續作吧!超好笑..
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 12月 27, 2008 2:48 am

很快會po
回頂端 向下
sinyi1130
小老師
sinyi1130

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 12月 27, 2008 3:32 pm

‧紫冰‧ 寫到:
很快會po
喔=)
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 12月 27, 2008 7:02 pm

怡怡你係咁無奈既...

我等你仲無奈d啦=]..
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 12月 27, 2008 7:15 pm

提子;係咪睇佢個樣勁底能又白痴呢?

Dull鋒;55._.

mE;你真係聰明呀~而家先知?

明顯我係間接話緊佢蠢!!!-_-+

mE;佢精神病院出黎架!

Dull鋒;下?佢係咪青山病者呀-.-

提子;錯!再估。

Dull鋒;大欖?

mE;錯!錯!錯!有錯就一定要改-v-‘’

Dull鋒;好似係細路睇左就智力提升,大人睇左就智力減底既放學iCu果果野黎架b[]._.+

mE;你又聰明多次!開估~!佢係係...青山醫院!!

Dull鋒;咁同青山有咩分別呀?!

mE;有架有架!

提子;分別就在於少左個『醫院』呢兩個字~

Dull鋒;-0-你玩我姐-.-

mE;點玩你-0-

ms;好啦!紫冰彤果邊好嘈下,記大過一次。

mE;你收你的鳩皮吧^_^哎呀哎呀!!!!我..我心臟病發作呀!!!比你激到心臟病呀!!!

Ms:好啦,吾玩啦,你去醫療室啦。

mE;我要提子同Dull鋒陪我去。

Ms;早去早回呀~吾送啦~

mE;教你個書啦!

~~學校的長廊~~

Dull鋒;你又話你有病既._.+

mE;你信架?!

提子;喂,去啦。

mE;好呀,你地等我一陣丫

!!!拍拍拍!!!

mE;呢到係咪F.2B班呀?我想搵呀令女怡同呀喊包君呀~老師有急事搵佢呀~

怡怡;做咩呀彤彤?

mE;去玩丫,我帶左33黎換換呀~

君;你傻架-_-

mE:好啦,我地去搵埋你bf啦

!!!拍拍拍!!!

mE;吾該都老師我成搵羅笨神伯伯呀,佢個老婆搵佢呀,有病呀佢,而家要家屬去比錢佢去醫病呀

[[作者;;乜咁似果d咩祈福黨呀咩珠寶黨既-_-+?]]

羅笨神;我吾係呀伯呀!!!我老婆邊有病呀?

回頂端 向下
sinyi1130
小老師
sinyi1130

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 12月 27, 2008 7:35 pm

‧紫冰‧ 寫到:

提子;係咪睇佢個樣勁底能又白痴呢?

Dull鋒;55._.

mE;你真係聰明呀~而家先知?

明顯我係間接話緊佢蠢!!!-_-+

mE;佢精神病院出黎架!

Dull鋒;下?佢係咪青山病者呀-.-

提子;錯!再估。

Dull鋒;大欖?

mE;錯!錯!錯!有錯就一定要改-v-‘’

Dull鋒;好似係細路睇左就智力提升,大人睇左就智力減底既放學iCu果果野黎架b[]._.+

mE;你又聰明多次!開估~!佢係係...青山醫院!!

Dull鋒;咁同青山有咩分別呀?!

mE;有架有架!

提子;分別就在於少左個『醫院』呢兩個字~

Dull鋒;-0-你玩我姐-.-

mE;點玩你-0-

ms;好啦!紫冰彤果邊好嘈下,記大過一次。

mE;你收你的鳩皮吧^_^哎呀哎呀!!!!我..我心臟病發作呀!!!比你激到心臟病呀!!!

Ms:好啦,吾玩啦,你去醫療室啦。

mE;我要提子同Dull鋒陪我去。

Ms;早去早回呀~吾送啦~

mE;教你個書啦!

~~學校的長廊~~

Dull鋒;你又話你有病既._.+

mE;你信架?!

提子;喂,去啦。

mE;好呀,你地等我一陣丫

!!!拍拍拍!!!

mE;呢到係咪F.2B班呀?我想搵呀令女怡同呀喊包君呀~老師有急事搵佢呀~

怡怡;做咩呀彤彤?

mE;去玩丫,我帶左33黎換換呀~

君;你傻架-_-

mE:好啦,我地去搵埋你bf啦

!!!拍拍拍!!!

mE;吾該都老師我成搵羅笨神伯伯呀,佢個老婆搵佢呀,有病呀佢,而家要家屬去比錢佢去醫病呀

[[作者;;乜咁似果d咩祈福黨呀咩珠寶黨既-_-+?]]

羅笨神;我吾係呀伯呀!!!我老婆邊有病呀?

勁好笑=)
笑到一邊睇一邊禁住個肚=)
十卜=)
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 1月 03, 2009 7:12 pm

係咩@v@
回頂端 向下
sinyi1130
小老師
sinyi1130

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 1月 03, 2009 7:16 pm

‧紫冰‧ 寫到:
係咩@v@
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周六 1月 03, 2009 7:37 pm

mE;點解冇._.+你老婆有相思病架=]成日掛住你掛到上吾到堂添--“]

Dull鋒;呾我地而家點呀-_-?

Xx;丫!!老師!!有人...

某人即刻比我係佢後未打左一野@_@

君;佢暈左._.

怡怡;咁點處置佢姐?

mE:食左佢-v-

提子;淫哩-3-

mE;你收啦+_+

羅笨神;一人一忽肉食左佢等陣出去吾洗食+v+仲好=]

mE;咪底能啦你-_-邊個白痴提食左佢呢個底能意見出黎架?V?講!!!邊個-V-

提子;你囉柒頭=]

mE;我柒又關你叉事牙-_-我係柒頭bb籽~你吹牙?吾底得牙?你汁一汁你個樣都可以好似我咁柒架〝不過你都有夠柒的-_-

提子;你講咩話@V@?!

mE;火星人@v@吾明我講咩牙-_-你吾係有d咩好先進既儀器架咩〝有得番亦果d呢〝

[mE;差d講錯番薯-_-!!]

Dull鋒;好啦!!!而家番番黎呢個問題先!點樣處置佢-__-

mE;吾知牙@v@係呢到掟佢落去死左佢算囉-_-

羅笨神;你膠架@_@

提子;邊個叫我@V@?!

羅笨神;收p吧你-_-冇人叫你!!!

君;大佬〝呢到四樓黎架!!!掟佢落去字死-_-

mE;咪話左掟佢落去死左佢算囉〝0.0

怡怡;咁姐係殺人架啦B[],彤彤吾好啦

mE;._.好啦~我聽怡怡話~

君;鎖佢係次所得吾得丫拿._.?

羅笨神;得掛...

mE;好啦!!!就咁決定!!!

Xx;搵到少爺啦!!快d跟我過黎啦!!

Xx;係!
回頂端 向下
sinyi1130
小老師
sinyi1130

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周一 1月 19, 2009 11:44 pm

十卜 clown
回頂端 向下
‧紫冰‧
5年級班長
‧紫冰‧

發表主題: 回復: ■從那天開始〝不知不覺囍上你□   ■從那天開始〝不知不覺囍上你□ Icon_minitime1周二 1月 20, 2009 10:39 pm

HAHA*

咁 我 就 po 埋 啦~
回頂端 向下

■從那天開始〝不知不覺囍上你□
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
6年級的私人論壇 :: 戀愛自由 :: 愛情故事分享區-
前往: